Exhi-avond (VSH)

Wat is de bedoeling van de exhibitionistenavond?

Deze avond is voor mannen en vrouwen die het fijn vinden als anderen toekijken als ze hun lichaam, en vooral hun geslachtsdelen tonen. Veel exhibitionisten verlangen ernaar dat anderen zien hoe ze zichzelf tonen en vaak ook naar een orgasme brengen. Daarbij is aanraken en betasten geen taboe. Bij vrouwen is een zeker exhibitionisme meer geaccepteerd; bij mannen wat minder.

Exhibitionisten zijn in het dagelijks leven doorgaans gewone burgers en vormen een doorsnee van de Nederlandse bevolking in andere opzichten.

De avond staat voor iedereen open: man of vrouw, alleengaand of stel, hetero of homo, allemaal zijn jullie van harte welkom.

Voor alleengaande mannen geldt een aanmeldingsplicht. Zonder aanmelding en onze bevestiging van toelating hebben zij geen toegang. Zij kunnen zich vanaf 10 dagen voor de 3e zaterdag van de maand via e-mail aanmelden. exhi@de-berghut.nl

Uiterlijk de vrijdag voor de exhibitionisten avond krijgen de belangstellenden, eveneens per e-mail, een toezegging of afwijzing. In de toezegging staat een toegangscode. Deze geldt, samen met de voornaam, als entreebewijs.

Tijdens de avond worden je hapjes en andere kleine versnaperingen aangeboden. Ook kun je iets fris of alcoholische drank kopen.

De activiteit is anders dan b.v. een parenavond, omdat juist het element van kijken en bekeken worden het doel is. De meeste exhibitionisten hebben ook een voyeuristische instelling en kijken graag, liefst onopvallend, naar vrijende stellen. De meerderheid blijft graag in de anonimiteit en apprecieert de veilige omgeving op deze avonden om vertrouwd en toch spannend te kunnen exhiberen.

Je vindt op deze avond een bonte mengeling van mensen die zich graag apart kleden, travestieten en transseksuelen. Er heerst een vrije, losse sfeer.

Uiteraard is er alle respect voor andere bezoek(st)ers en hygiëne. Neem een groot badlaken mee om op te zitten en liggen. Huren kan ook, voor €2,50, €10 borg.

Exhibitionisten café
De derde zaterdag van elke maand
Deur open om 20.00 uur, deur dicht om 23.00 uur, einde om 01.00 uur