Erotica-avond (VSH)

Erotica-avond

De 'Erotica-avond' is een avond die voor iedereen toegenkelijk is, van welke seksuele geaardheid dan ook (voorheen was dit de nudistenavond). Deze avond is vooral bedoeld voor mensen die op zaterdagavond gezelligheid en een erotische sfeer zoeken en gelijkgestemde mensen willen ontmoeten. De dresscode is lingerie of andere spannende kleding, maar als je liever naakt loopt is dat ook prima. Doordat in de Berghut zich alles in een ruimte afspeelt is contact maken heel gemakkelijk. De ruimte is sfeervol verlicht, heeft een bar en fijne zithoeken. Ook liggen er een aantal matrassen waar men op kan spelen. Voor de rokers is er een rookruimte beschikbaar. Er wordt goede muziek gedraaid (geen house of trance) zodat een gesprek mogelijk blijft. De prijzen voor de drankjes zijn redelijk. Later op de avond wordt er een klein koud buffet aangeboden, wat bij de entreeprijs is inbegrepen. Het verschil met de 'Amerotica-avond' is, dat deze avond niet uitsluitend voor paren is, maar single vrouwen ook welkom zijn en wij ook een beperkt aantal single mannen uitnodigen. Voor sommige stellen is een man extra een spannende toevoeging. Uiteraard zijn deze mannen niet opdringerig, nee is nee en moet altijd gerespecteerd worden door de mannen, een handgebaar is al voldoende. De verhouding mannen/vrouwen wordt goed in evenwicht gehouden. De gemiddelde leeftijd van de bezoekers is 40+, maar in principe is iedereen welkom.

Er is een douchegelegenheid en er zijn afsluitbare kluisjes voor kleding en kostbare bezittingen. Neem per persoon een groot badlaken mee om op te zitten of te liggen. Deze kunnen ook bij de bar gehuurd worden. Hygiëne vinden wij heel belangrijk, wij adviseren iedereen schoeisel(slippers) te dragen. Wij vragen of single mannen zich aan willen melden. Hierna ontvangen zij een code om binnen te komen. Aanmelden kan vanaf 10 dagen voor de eerste zaterdag van de maand. Uiterlijk de donderdag voor de Erotica-avond krijgen aangemelde single mannen een toezegging of, wegens het grote aantal aanmeldingen, een afwijzing.

De Erotica-avond is iedere 1e zaterdag van de maand. Deze avond is een onderdeel van de VSH en wordt geheel georganiseerd en verzorgd door vrijwilligers, hierdoor kan de entree laag gehouden worden. 

Neem een groot badlaken mee om op te zitten en liggen. Huren kan ook, voor €2,50 per stuk en €10 borg.

Erotica-avond

De eerste zaterdag van elke maand
Binnenkomst tussen 20.00 en 22.00 uur, einde om 01.00 uur


Inlichtingen via e-mail erotica-avond@de-berghut.nl