VSSM

De VSSM (Vereniging Studiegroep Sado-Masochisme) is een non -profit organisatie voor mensen die houden van - en kiezen voor vrijwillige BDSM. Iedereen (hetero, homo, lesbisch, biseksueel, transseksueel, travestiet, dominant of onderdanig) die geïnteresseerd is in BDSM, is bij ons welkom.

De VSSM is de grootste BDSM vereniging in Nederland en de oudste ter wereld. Officieel opgericht op 11 maart 1970 en telt momenteel rond de 700 leden (mannen en vrouwen, van jong tot oud) en vele vaste bezoek(st)ers van onze bijeenkomsten.

De VSSM staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40532875 en heeft notarieel goedgekeurde statuten.

De belangrijkste doelstellingen van de VSSM zijn:

  • Organiseren van bijeenkomsten;
  • Streven naar maatschappelijke acceptatie van BDSM

De eerste doelstelling:

Het organiseren van laagdrempelige bijeenkomsten, waar eenieder over BDSM kan praten en zijn gevoelens over BDSM met andere gelijkgestemden kan delen. Tevens bieden wij je hier de mogelijkheid om met een partner aan SM te doen in een ingerichte speelruimte. De bijeenkomsten worden door vrijwilligers van de VSSM begeleid.

De VSSM biedt d.m.v. deze bijeenkomsten een veilige, intieme plek om met SM en SM-ers kennis te maken, over BDSM te praten, ernaar te kijken en er lijfelijk mee bezig te zijn.

Voor vragen: info@vssm.nl

2 de zondag MG 

3 de zondag AG

4 de zondag PP  

Tevens is er elke 1e zondag van de even maanden de PowerParty Unlimited. Deze party is hetzelfde als de Powerparty, echter zonder leeftijdsrestrictie.

Powerparty unlimited

Meer informatie op de website: www.vssm.eu